Skip to content

Pyhiinvaellus Oronmyllyltä Enonkoskelle 6. – 11.6.2022

PERUTTU vähäisen osallistujamäärän vuoksi

Tervetuloa Pyhien Polkujen pyhiinvaellukselle Oronmyllyltä Enonkoskelle ma-la 6. – 11.6.2022. Tule tekemään matkaa eteenpäin, sisäänpäin ja ylöspäin. Koe pyhyyttä hartauksien ja hiljentymisen kautta.

Maanantaina kokoonnumme Oronmyllylle, teemme pienen patikkaretken Oronmyllyn maastossa, nautimme päivällistä erätulilla ja tutustumme vaellustovereihimme. Tiistaiaamuna starttaamme kohti Enonkoskea, ensimmäisen varsinaisen vaelluspäivän tavoitteena Putikko.

Keskiviikkona patikoimme Punkaharjun upeissa harjumaisemissa ja Puulajipuistossa. Pääsemme ihastelemaan kirkasvetistä Puruvettä niin Punkaharjulla kuin Kerimäelläkin. Tutustumme maailman suurimpaan puukirkkoon, jossa meillä on mahdollisuus viettää ehtoollishetkeä.

Torstaina saavutamme jo Enonkosken rajan. Perjantaina kuljemme koskelta koskelle Enonkosken jylhissä maisemissa. Vaelluksen päätteeksi vietämme lauantaina päätösmessun Enonkosken kirkossa ja päätösjuhlan ruokailun merkeissä ennen kotiin lähtöä.

Aamiaisen yhteydessä jokainen saa tehdä omat eväät mukaansa. Mukana kannetaan vain kunakin päivänä vaelluksella tarvittavat varusteet ja eväät. Muut matkatavarat kuljetetaan huoltoautolla majapaikasta toiseen. Tarvittaessa (esim. loukkaantuminen tai väsähtäminen) matkaa voi tehdä myös huoltoauton kyydissä.

Hengellisenä oppaana vaelluksella toimii historian ja uskonnon lehtori Heikki Riipi ja reittioppaana Unto Mikkonen.

Ohjelma: Vaellus alkaa ma 6.6.2022 klo 14 kokoontumisella Oronmyllylle ja päättyy la 11.6.2022 klo 16 Enonkoskella.

Lisätietoja antaa Unto Mikkonen p. 040 525 0764 tai unto.mikkonenkeuruu(at)gmail.com
Noin kuukautta ennen vaelluksen alkua kaikille ilmoittautuneille lähetetään vaelluskirje, josta selviää tarkemmat ohjeet vaellukselle valmistautumisesta ja vaelluksen käytännönjärjestelyistä.

Hinta 600 € , 1hh lisä 75 €
Hinta sisältää majoitukset, ruokailut, vaelluksen aikaiset kuljetukset, opastukset, huoltoauton palvelut, ensiaputarvikkeet ja vakuutuksen eli kaiken mitä vaelluksen aikana tarvitaan.

Tietosuojaseloste

Valmismatkaehdot

Ilmoittautumiset 5.5.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Mukaan otetaan max 17 vaeltajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.