Skip to content

Tilausvaellukset ryhmille

Opastettujen ja Pyhät Polut ry:n järjestämien vaellusten lisäksi toteutetaan tilauksesta retkiä ja vaelluksia erilaisille ryhmille. Vaellus voidaan toteuttaa patikoiden, pyöräillen, meloen tai soutaen. Nämä voivat olla kestoltaan muutamasta tunnista useamman päivän retkiin. Vaellukseen/retkeen voidaan yhdistää myös kulttuurikohteissa käyntejä. Huolehdimme vaelluksen käytännönjärjestelyistä, kuten majoituksista ja ruokailuista.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinun ryhmällesi sopiva kokonaisuus!

 info(at)pyhatpolut.fi

 


Esimerkki tilausvaelluksesta:

Pyhät Polut ry toteutti UPM Metsän Joroisissa sijaitsevan taimitarhan henkilöstölle TYKY-päivän syksyllä 2015. Pyhät Polut tarjosi heille toivomuksen  mukaan kahta vaihtoehtoa, joko kirkkovenesoutua Kolovedellä tai melontaa Ulpukkareitillä. Melontaretki vei tällä kertaa voiton.

Retkelle osallistui 27 työntekijää, lisäksi eräopas ja yrittäjä Tomi Heikkinen Enonkoskelta sekä Tuomo Kautonen Pyhät Polut ry:stä, joka vastasi asioiden organisoinnista. Kanootteja oli 15.

Ennen kanootteihin astumista ja matkaan lähtöä eräopas neuvoi melontaotteita ja muutenkin melonnan saloja, joten aikaisempi kokemus melonnasta ei ollut tarpeen. Melonta olikin lähes kaikille retkeläisille uusi kokemus.

eräopas Tomi Heikkinen

Melontareitti kulki aluksi pari kilometriä Haverilanjokea, sen jälkeen matkattiin Saarijärven ja Uitonsalmen kautta Ylä-Enonvedelle.
Lounastaukoa vietettiin rovasti Veli-Matti Hynnisen kesämökin nuotiopaikalla ja terassilla.

melonta1

Tunnelma oli kiireetön ja leppoisa. Kroppa sai sopivasti rasitusta ja pääkoppa lepoa. Palautteessa retkeläiset kertoivat, että yksi ja toinen, taimitarhan johtaja mukaan lukien, suunnitteli kanootin ostoa ja melontaharrastuksen jatkamista.