Skip to content

Vaellukset

Suomen kauneimpaan Järvi-Suomeen on luotu Pyhät Polut -vaellusreittien verkosto. Reitit kulkevat järveltä järvelle, harjulta harjulle, kansallispuistoissa, maalaismaisemissa ja mukavien suomalaisten asuinalueilla – mutta myös asumattomissa erämaissa.

Toimintaidea on tukea ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Vaelluksiin liittyy vahvasti luontokokemus kauniissa luonnossa, lähikulttuuriin tutustumista erilaisissa paikallisissa kohteissa sekä hengellinen ulottuvuus hartauksien ja hiljentymisen kautta. Fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi Pyhät Polut ry pyrkii toiminnallaan auttamaan uusien elinkeinomahdollisuuksien syntymistä maaseudulle.

Joka vuosi Pyhät Polut -yhdistys järjestää omia eri pituisia vaelluksia. Vaelluksilla on aina mukana pätevä opas ja hengellisestä ohjelmasta vastaava pappi.

Vaellusmuotoina kesäisin ovat patikointi, pyöräily, melonta, tai kirkkovenesoutu ja talvisin hiihto. Eteläisin patikkareitti kulkee Imatralta Enonkoskelle ja pohjoisin Joensuusta Enonkoskelle. 

Toteutamme myös tilauksesta retkiä ja vaelluksia ryhmille. Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinun ryhmällesi sopiva kokonaisuus.

Comments are closed.