Skip to content

Vaelluskerho

Kerimäen apteekki ja Pyhät Polut ry järjestävät yhteistyössä vaelluskerhon, joka kokoontuu lauantaisin noin kerran kuukaudessa. Pääsääntöisesti patikoimme ja pyöräilemme, mutta tarkoitus on myös kokeilla muitakin liikuntamuotoja kuten retkiluistelua ja kirkkovenesoutua. Mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja kuntoiset vaeltajat.

 

Syksyn 2018 kerhot kokoontuvat seuraavasti:

la 8.9.       patikkaretki Polvikosken laavulle

la 6.10.     pyöräretki Huosion majalle

la 10.11.   patikkaretki Kulennoisharjulta Huosioon/Kerimäelle

 

La 10.11. klo 10 kokoonnumme Kulennoisten koulun parkkipaikalle. Kerimäeltä tulijat voivat kokoontua Kerimäen kirkon parkkipaikalla klo 9.30, josta siirrymme kimppakyydeillä Kulennoisten koululle.

Patikoimme tällä kertaa Kulennoisharjua pitkin Huosioon. Matkaa kertyy n. 8 km. Puolessa välissä on laavu, jossa pidämme pienen tauon. Huosion majalla nautimme omista eväistä ja kerhon tarjoamasta nokipannukahvista.

Huosion majalta järjestetään autokuljetus takaisin Kulennoisten koululle sekä Kerimäelle. Huosiosta on mahdollista jatkaa patikointia aina Kerimäelle saakka, jolloin matkaa kertyy lähemmäs 20 km.

Polut saattavat olla liukkaita, joten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota jalkineiden valintaan ja mukaan kannattaa ottaa kävelysauvat tai vaellussauva.

Lisätietoja sähköpostilla info(at)pyhatpolut.fi tai p. 050 345 8743

Tervetuloa mukaan niin isot kuin pienetkin vaeltajat!