Skip to content

Pyhät Polut ry:n vuosikokous

Posted in Yleinen

lauantaina 4.9.2021 klo 14.00
Oronmyllyn Myllytuvassa, Oronmyllyntie 250, 59310 SÄRKISALMI

Kesäinen tervehdys Pyhät Polut ry:n jäsenet!


Kuluvan kesän aikana olemme järjestäneet monta mielenkiintoista ja onnistunutta tapahtumaa. Toukokuussa osallistuimme kahdella eri pikku
patikalla Suomen Ladun kävelytempaukseen. Kesäkuussa soudettiin kirkkoveneellä Valamosta Savonlinnaan ja pyöräiltiin kolmen luostarin kierros. Heinäkuussa vaellettiin perinteisesti patikoiden
Oronmyllyltä Enonkoskelle. Elokuussa soudettiin kirkkoveneellä Kerimäeltä Punkaharjun kautta Savonlinnaan ja tehdään vielä perinteinen linjaautoretki Helsingistä Enonkoskelle. Myös vaelluskerho on toiminut ja toimii vilkkaasti.

Tärkeä yhteistyökumppanimme Oronmyllyn loma- ja kurssikeskus järjestää 3.-5.9.2021, Jyväkirkon mittavan remontin jälkeen, kirkon käyttöönottojuhlan ja syyskauden avajaistapahtuman. Ajattelimme, että siinä samalla on luontevaa järjestää vuosikokouksemme, koska tapahtumassa on mukana myös meidän jäseniämme.
Lauantaina 4.9.2021 klo 14 pidetään siis Pyhät Polut ry:n vuosikokous Oronmyllyn Myllytuvassa.

Kokouksessa käsitellään normaalit vuosikokousasiat. Huonojen yhteyksien vuoksi etäosallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Jos et pääse paikalle voit laittaa ajatuksiasi etukäteen sähköpostilla.

Toivomme ilmoittautumisia 1.9.2021 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen info@pyhatpolut.fi tai sihteerillemme Liisa Rautiaiselle, p. 044 301 0601.

Lämpimästi tervetuloa!
Pyhät Polut ry
hallitus
Pirkko Kaskinen pj.

Comments are closed.